GEZONDE VOEDING

U komt aan omdat u meer voedingsstoffen binnenkrijgt dan dat u verbrandt. Je kan dus minder aankomen door minder voedingsstoffen binnen te krijgen. Wees niet bang, een crashdieet of andere radicale veranderingen zijn niet nodig. Afslanken terwijl u lekker eet is heel goed mogelijk!

U denkt misschien dat u dik wordt doordat u veel eet. Fout. U komt aan omdat u ongezond eet. Hoeveelheid kan daar los van staan. Eet u elke dag borden vol met sla of eet u te vet, te calorierijk? Waarschijnlijk het laatste. Het feit dat uw voeding ongezond is, is de basis van het aankomen, de hoeveelheid is slechts een versterkende factor. Snoepen is veel lekkerder dan gezond eten. Dat is de reden dat u het doet, nietwaar? Gelukkig is er een manier om lekker te blijven eten, en toch die kilo’s kwijt te raken. Het klinkt als een aanbieding voor een goedkoop dieet, maar het is de waarheid. Zolang u let op een bepaald aantal factoren, krijgt u minder calorieën binnen, zonder dat u het merkt of dat u honger heeft. Benieuwd? Lees snel verder om erachter te komen wat het “geheim” is.

citroen afvallen
appel afvallen

Er zijn veel manieren om het aantal calorieën dat u binnenkrijgt te beperken. Een van deze manieren is door goed op verpakkingen te kijken. Daardoor wordt u bewuster van wat er in producten zit die u eet. Zonder het te merken zult u daardoor bewuster gaan eten. Misschien let u weleens op keurmerken die in supermarkten te vinden zijn. Voorbeelden zijn de “EKO”, “Ik kies bewust” en “het gezonde klavertje” keurmerken. Helaas kunt u niet altijd op deze keurmerken vertrouwen. Lees goed wat voorwaarden zijn van elk keurmerk. Het “ik kies bewust” keurmerk wordt alleen toegekend aan producten van Unilever. Het is dus niet alleen een graadmeter voor gezondheid, maar in grote mate een machtig marketinginstrument. Uiteraard kunt door zelf na te blijven denken, door bijvoorbeeld de ingrediënten te bekijken, een hoop narigheid voorkomen.Het letten op verpakkingen van producten is slechts een van de vele tips die u hier kunt vinden. Meer tips over voeding vindt u onder tussendoortjes en frisdrank.

Wat is de relatie tussen afvallen en roken? Waar moet je als roker op letter als je wil afvallen? Als je bezig bent met stoppen met roken, wat heeft dan dan voor gevolgen bij het volgen van een dieet? Al dit soort vragen en meer worden behandeld in dit artikel.

Veel verhalen worden verteld over brood eten en afvallen. In dit artikel wordt op een rijtje gezet of brood nou wel of niet onderdeel is van een gezonde voeding als je op je gewicht let. En het speciale brood dieet wordt hier ook besproken.

Steeds meer mensen zweren bij avocado als onderdeel van een gezonde voeding. En het klopt dat avocado erg gezond is, maar hoe zit het met het avocado dieet? En hoeveel avocado moet je eten om af te vallen? Lees er hier meer over.

Gember heeft bijzondere eigenschappen die je kunnen helpen afvallen. In ons artikel over afvallen met gember kan je lezen hoeveel gember per dag je nodig hebt. En lees je gember afvallen ervaringen.