Slanke Armen

Slanke armen

Veel mensen zitten in over de dikte van hun armen. Je trekt toch maar geen hemdje aan omdat je bang bent dat andere mensen er wat van zullen vinden. Wat weinig mensen echter weten is dat je door training met de juiste oefeningen gemakkelijk slanke armen kunt krijgen. Wij gaan je in onderstaand artikel de beste tips en trips voor slanke armen geven.

Train met halters

Het krijgen van slanke armen, begint met krijgen van gespierde armen. Wanneer je spieren kweekt wordt het vet in deze spiergroep omgezet in spieren. Dus in plaats van jezelf uit te hongeren, kan je aan de slag. Het is voor slanke bovenarmen belangrijk dat je zowel je biceps als je triceps traint.

Biceps

Voor de biceps gebruik je halters. Deze zijn bij iedere betere sportzaak aan te schaffen. Vind een gewicht dat je lekker licht. Je moet 3 setjes van 10 goed kunnen herhalen. Breng de halter snel naar boven en langzaam omlaag voor ultiem resultaat. Train telkens 2 dagen en neem vervolgens een dag rust zodat je spieren kunnen herstellen en groeien. 5 kilo is een goed gewicht om mee te beginnen. Je zult zien dat je het gewicht dat je omhoog snel toe zal nemen. En dat je armen snel slanker en gespierder zullen worden.

Triceps

Wat weinig mensen weten is dat je bovenarm voor 75 procent uit je triceps bestaat.  Ook 75% van het vet in je arm is dus in de triceps opgeslagen. Door deze te trainen boek je dus het snelste resultaat voor slanke armen. De makkelijkste oefening voor je triceps waar je geen materiaal voor nodig is het simpelweg jezelf omhoog duwen met je armen. Zie het zo voor je. Neem een bank, ga met je rug tegen de bank aanzitten en zet je handpalmen op de bank. Duw jezelf vervolgens omhoog en laat je langzaam zakken. Doe dit in 3 setjes van 12. Doe dit wederom 2 dagen achter elkaar en neem vervolgens een rustdag. Door het trainen van je triceps zullen je armen slanker en ook gespierder worden. Je bent nu natuurlijk bang dat je armen door de spieren juist breder zullen lijken. Ze zullen door de spieren wat breder worden, dat klopt. Maar bedenk je goed dat gespierde armen er mooi en natuurlijk uitzien. Doordat je de lijnen van de spieren goed kunt zien lijken je armen door het reliëf ook nog eens slanker. Een win-win situatie dus.

Opdrukken zorgt voor sterke biceps. Dit niet alleen, je traint er ook je borst en buikspieren mee, een perfecte manier om je lichaam fit te houden. Probeer zo laag mogelijk bij de grond te komen wanneer je opdrukt. Doe het met beheersing en controle. Je zult zien dat je niet alleen dunnere armen maar ook een mooier lichaam krijgt door opdrukken.

Kleren

Hoe je armen uitkomen, is zeer afhankelijk van wat je draagt. De lengte van de mouwen kan cruciaal zijn of je armen mooi opvallen. Zoek hier, wanneer je er waarde aan hecht, je kleren dan ook op uit. Daarnaast de kleur van je kleren. Als de kleur vloekt moet de tint van je huid, valt je arm eerder op. Dus als je nog geen slanke armen hebt, en je armen niet wilt laten opvallen, let daar dan op wanneer je kleren koopt.

Afvallen

Het klinkt logisch, maar moet toch gezegd worden. Als je armen te dik zijn, is de kans groot dat jezelf ook te dik bent. Afvallen kan je zoals op de site te lezen op honderden manieren doen. Het is vooral belangrijk dat je sport en gezond eet. Dus 2 stuks fruit per dag. Geen frisdrank, geen junkfood, altijd groente bij het eten, Minder snacken, minimaal 4 keer in de week sporten, vitaminepillen slikken, bijhouden wat je eet en goed slapen. Het hebben van slanke armen, begint met het lijden van een gezond leven. Kijk op onze site naar tips en diëten die bij jou passen.

Voel je zelfverzekerd

Als jij druk bezig bent om slanke armen te krijgen, mag je daar ook best trots op zijn. Jij leeft gezonder en jij doet oefeningen, dit gaat resultaten opleveren. Andere mensen zullen dit ook zien, wees daar dan ook trots op. En hoeveel resultaat het ook heeft, wees blij met je armen en schaam je vooral niet voor ze! Iedereen is druk met zichzelf en helemaal niet met het kijken naar jouw armen.

Eiwitten

Wanneer je aan de bovengenoemde spieroefeningen doet, is het belangrijk dat je lichaam genoeg eiwitten binnenkrijgt. Wanneer jij spieroefeningen doet, komen er namelijk kleine scheurtjes in je spierweefsel. Dit zorgt het verschijnsel spierpijn. Eiwitten gaan in deze scheurtjes zitten en zorgen dat ze dicht. Waardoor de spieren kunnen herstellen en groeien. Dus voor het krijgen van slanke armen is het belangrijk dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt.