Ineens dikke buik

Kom van je dikke buik af

Na jaren van slankheid, gezondheid en dus vrolijkheid komt u tot een schrikbarende ontdekking: U heeft ineens een dikke buik. Wat doet u eraan? Hoe komt het? Lees het hier.Waarom dikke buik?
Het is heel logisch waarom u opeens die dikke buik heeft gekregen. U eet teveel en u sport te weinig. Simpeler wordt het niet. Als u ‘s avonds het koekje zou laten staan, en met de fiets boodschappen zou doen, zou een hoop ellende u al bespaard zijn gebleven. Onopgemerkt is de gewoonte van ongezond leven erin geslopen.

Waarom ineens dikke buik?Om heel eerlijk te zijn, heeft u niet ineens een dikke buik gekregen. Wees eerlijk, heeft u er langere tijd op gelet, tot u op een ochtend wakker werd en opeens een dikke buik had? Natuurlijk niet. U heeft juist een tijdje wat minder opgelet, tot u het opeens zag, die dikke buik. Slechte gewoontes sluipen er makkelijker in dan dat u ze eruit krijgt, en dat geldt natuurlijk ook voor uw buikvet. Zou u niet veel liever op een dag willen zeggen: Hee, ineens geen dikke buik! Dat is pas mooi. Maar nog mooier is dat het heel goed mogelijk is. Er zijn zat manieren om in een week 5 kilo af te vallen. Op de rest van deze site staan een hoop tips, en manieren die wat minder bekend zijn.

Wat eraan te doen?Afvallen is altijd een combinatie tussen veel beweging en gezonde voeding. Ook als u van die plotselinge dikke buik af wil. Een goede manier om snel er vanaf te zijn is een crash dieet. U eet dan bijvoorbeeld een week lang alleen extreem gezond, waardoor u veel en snel afvalt. Hieronder een aantal tips:

  1. Door af te vallen met appelazijn, kunt u weliswaar niet heel snel afvallen, maar op de lange termijn komt u wel van die dikke buik af.
  2. Door een citroenkuur kan dat wel. Het is een crashdieet, en er zijn mensen geweest die er meer dan 10 kilo mee afvielen in een week.
  3. Met het ei dieet, combineert u spieropbouw met vetverbranding. Een goede combinatie voor mensen die ook graag willen sporten.
  4. Het cambridge dieet is een bekend dieet, wat vooral voor de lange termijn goed werkt. Er is ook een wat zwaardere variant voor mensen die echt snel die kilo’s kwijt willen.
  5. Het caveman dieet is een heel bijzonder dieet. U mag heel veel eten, en lekker ook, maar alleen als holbewoners het ook hadden kunnen eten. U reinigt dan uw lichaam terwijl u ook veel afvalt.