Hoe écht afvallen begint

[metaslider id=1460]

Een gezond gewicht begint met een gebalanceerd dieet!

Onze formule kan iedereen helpen met gezond en snel afvallen


START

DIEET

Het volgen van een dieet is zonder meer de populairste methode om af te vallen. Iedereen weet dat je te dik wordt van te veel eten. Minder eten door een dieet te volgen ligt dan voor de hand. Hier vind je tientallen diëten uitgelegd en met elkaar vergeleken!

VOEDING
Als je blijvend wil afvallen, is een dieet vaak niet genoeg. Het is dan verstandiger om je eetpatroon aan te passen. Je wordt niet dik omdat je te veel eet, maar omdat je te ongezond eet. Wij leggen uit hoe je dun kan blijven en tegelijk lekker blijven eten!

SPORT
Sporten zorgt ervoor dat je calorieën verbrandt. Als je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt gaat het lichaam vet verbranden. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je genoeg sport. Wij leggen uit hoe je op de meest effectieve manier kan sporten!

ALGEMENE TIPS
Soms lukt het afvallen gewoon niet. Je probeert meerdere diëten en sport je het apenzuur, maar zonder resultaat. Vaak ligt het dan aan kleine dingen die je snel over het hoofd ziet. Wij leggen alles uit waar je tijdens het afslanken op moet letten!
Het is geen geheim dat de juiste voeding en genoeg beweging de formule voor afvallen is. Waarschijnlijk heb jij ook wel eens een dieet geprobeerd of je voorgenomen om meer te gaan sporten. De kans is groot dat het je op die manier niet gelukt is. Sterker nog, als het je was gelukt zou je dit niet lezen, niet waar? De sleutel tot succes bij het afvallen is een goede balans tussen gezond eten en genoeg sporten. Als je gezonder gaat eten zonder te sporten, wordt het moeilijk om af te slanken. Hetzelfde geldt andersom: meer sporten betekent niet direct vermageren. Wij zullen je uitleggen hoe je er voor zorgt dat de combinatie tussen beweging en dieet optimaal is!
Helaas ben je er dan nog niet. Veel mensen vinden het moeilijk om discipline op te brengen voor het afvallen en geven te snel op. Toch zijn er veel mensen die er wel in slagen. Zij hebben het doorzettingsvermogen gehad om vast te houden aan een gezond dieet met genoeg beweging.
Dat zijn niet per definitie succesvollere, sterkere of slimmere mensen dan jij. Zij zijn beter voorbereid te werk gegaan, met betere methodes. Jij kunt het dus ook! Wij gaan het afvallen zo makkelijk mogelijk voor je maken. Een groot aantal mensen ging je voor en heeft door middel van onze tips hun doelen al bereikt.

Populairste methodes

afvallen
Een belangrijk onderdeel van afvallen is dus een gezond dieet. Veel mensen gebruiken hierbij een aangepast dieet waarbij je minder calorieën binnenkrijgt. Maar een dieet hoeft niet per se als doel te hebben om weinig calorieën binnen te krijgen. Genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen is namelijk minstens zo belangrijk. De meeste mensen willen afvallen voor hun gezondheid, of om er aantrekkelijker uit te zien. Als je een te zwaar dieet volgt val je weliswaar af, maar zal dit ten koste gaan van je algehele gezondheid. Dat is niet verstandig, want dat zorgt er uiteindelijk voor dat je alsnog weer sneller aankomt en er minder gezond uit zal zien. Verantwoord afvallen kan dus alleen als je een gezond, voedzaam voedingspatroon hebt.

afslanken
Meer bewegen is ook van cruciaal belang voor mensen die willen afvallen. Hoe meer calorieën je per dag verbrandt, hoe meer vet je zal verbranden. Er zijn veel mensen die daarom enorm veel gaan sporten in de hoop snel af te vallen. Natuurlijk helpt het, maar vergeet niet dat alléén sporten niet genoeg is. Je moet namelijk ook letten op de manier waarop je sport, hoe vaak je sport, etc. Als je wil afslanken is het belangrijk om spiermassa op te bouwen. Spieren zijn weliswaar zwaarder dan vet, maar spieren verbranden 24 uur per dag calorieën, ook al doe je niets. Door spieren te kweken gaat je dagelijkse calorieverbruik dus automatisch omhoog. Als je dat combineert met een goede dosis cardio op regelmatige basis wordt het afvallen pas echt makkelijk.