Alles wat je moet weten over het appel ei dieet!

De makers van het appel ei dieet beloven dat je in een week 5 tot 10 kg kan afvallen. Flinke beloftes dus. Maar is dat ook zo? En waar moet je op letten voor je begint met het appel ei dieet? Hier lees je alles wat je moet weten en vind je ervaringen!
appel ei dieet

appel ei dieet REVIEW

Het appel ei dieet wordt aangeboden tegen betaling door een organisatie die zich “appel ei dieet” noemt. Op de website staat dat je “gegarandeerd” de kilo’s verliest. Maar er wordt niet bij genoemd op welke manier. Eigenlijk staat er geen enkele duidelijke informatie over wat het appel ei dieet precies is. De ervaringen op de website zijn alleen maar positief, maar het is niet te controleren of het ervaringen van echte mensen zijn of niet. 

Als je op de “krijg toegang” pagina klikt, word je meteen doorgestuurd naar een betalingspagina. De oorspronkelijke prijs van dit wonderdieet zou bijna 200 euro zijn, maar voor 30 euro kan je het kopen. Klinkt een beetje als je te mooi om waar te zijn…. of niet?

De website heeft dus nauwelijks informatie over het zogenaamd geweldig dieet. Maar als je vaker over afvallen met een dieet leest op echt-afvallen.nl, weet je misschien al dat er wel wat in kan zitten. Hieronder lees je waarom een appel en ei dieet wel zou kunnen werken.

Waarom een appel ei dieet?

Sommige voedingsmiddelen hebben eigenschappen die kunnen helpen bij afvallen. Dat geldt ook voor appels en eieren. Vandaar dat het appel dieet zo populair is. En er zijn veel mensen die afvallen met ei

Het zou dus kunnen zijn dat een combinatie van appels en eieren een heel goed dieet is. Of dat daadwerkelijk zo is, blijkt alleen totaal niet uit de website van het appel ei dieet.  Waarom wordt er niet verteld wat de voordelen van het dieet zijn? En wat er voor zorgt dat het dieet überhaupt werkt? Dat laat het wel enigszins onbetrouwbaar overkomen. 

afvallen met appels