Gratis dieet


Gratis diëten met Echt Afvallen

Vandaag de dag zijn er honderden diëten beschikbaar. Voor de meeste diëten, moet je helaas geld betalen. Daarom leggen wij van Echt Afvallen je graag uit, hoe je gratis dieet.

Gratis dieet op onze site


Op onze website zijn tientallen gratis diëten te vinden. Het Cambridgedieet, Cavemandieet, Koolsoepdieet, Crashdieet en nog vele anderen. Kijk ze alsjeblieft goed door, zodat je het dieet vind dat het beste bij je past. Je vindt deze diëten onder het kopje dieet op onze website. Alle diëten zijn gratis en staan uitgebreid uitgelegd. Mocht je een vraag hebben over een dieet of extra informatie willen, stuur ons dan alsjeblieft een bericht. Merk je nou dat een dieet toch niet helemaal jouw dieet is, geen probleem, stap dan over op een ander dieet. Zolang je maar stappen zet om af te vallen ben je altijd goed bezig. Kijk ook of je een vriend of vriendin kan vinden waarmee je samen een gratis dieet kan volgen. Je zal zien dat dit het dieet veel makkelijker maakt en dat jullie veel steun aan elkaar zullen hebben.

Tips voor een gratis dieet

Wanneer je snel, makkelijk en gratis wilt afvallen, zijn er veel kleine veranderingen die je in je leven kan doorvoeren om snel gewicht te verliezen. Hieronder hebben wij de beste tips op een rijtje gezet.

Stap over van koffie naar (groene) thee

Koffie is een dikmaker en heeft een bloeddruk verhogende werking. Het merendeel van de Nederlanders drinkt minstens een kop koffie per dag. Wanneer je deze kop koffie omzet naar een kop thee zal op de lange termijn zowel je bloeddruk als je gewicht omlaag gaan. Voor het beste effect moet je dan ook nog groene thee drinken. Voor meer informatie over afvallen met groene thee kan je ons artikel ‘afvallen groene thee lezen’.

Doe frisdrank het huis uit


Deze tip is de efficiënte en makkelijkst uit te voeren tip die je ooit zal krijgen om af te vallen. Frisdrank is de allergrootste dikmaker. Je krijgt dagelijks je meeste suiker binnen via frisdrank. Stop daarom met het drinken van frisdrank en stap over op gezondere drank als thee, water of smoothies. Het bespaart je geld en het maakt je dunner. Dit is het beste en makkelijkste gratis dieet dat we je kunnen geven.

Eet minder vlees

Het is heel simpel, vlees kan je vervangen door andere dingen als tofu en vis te eten. De dezelfde hoeveelheid eiwitten bevatten, maar verder veel gezonder zijn. We snappen dat je niet opeens volledig kunt stoppen met het eten van vlees. Maar probeer wel te minderen.

Hierboven 3 tips voor een gratis dieet. Wanneer je je hieraan zult houden, zal je zien dat je snel gewicht verliest. Nu zijn dit natuurlijk alleen tips. Kijk daarom onder het kopje dieet op onze site om een gratis dieet te vinden dat bij je past.

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!