gezond afvallen

Biefstuk Dieet

Snel Afvallen Met Het Biefstukdieet

biefstukdieet

Het biefstuk dieet gaat uit van intensief sporten in combinatie met het dagelijks eten van 2 ons biefstuk. Wanneer je intensief sport zal je spiermassa aan gaan maken. Spieren verbranden vet. Het is belangrijk dat de opbouw van je spieren op de juiste manier gebeurd. Biefstuk zit boordevol proteïne, een stof nodig hebt om spieren te kweken. Daarnaast bevat biefstuk weinig vet en wordt het door de meeste mensen als smaakvol ervaren. Dit maakt het biefstuk dieet tot een prettig dieet om te volgen. Vooral onder mannen is het populair.


Hoe Werkt Het Biefstukdieet?


Het biefstuk dieet is geen vast voorgeschreven dieet. Het komt er heel simpel op neer dat je dagelijks minimaal een uur sport in combinatie met het eten van biefstuk. Onder sporten verstaan wij intensief sporten, minimaal een kwartier krachttraining. Door de krachttraining zal je lichaam namelijk extra spieren aan gaan maken en hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt. Vervolgens eet je zo snel mogelijk na het sporten 2 ons biefstuk. Let op, voor vrouwen anderhalf ons biefstuk. De biefstuk zal de spieropbouw bevorderen.

Hoe Bak Ik Biefstuk?

biefstukdieet

Wanneer je het biefstuk dieet volgt, is het belangrijk dat je de biefstuk goed doorbakt. Hierdoor krijg je zo veel mogelijk proteïnen binnen. 3 minuten bakken aan beide kanten volstaat. Voeg tijdens het eten eventueel peper toe voor de smaak, liever geen zout.

Hoe Lang Biefstuk Eten?

Wanneer je aan het dieet zit is het belangrijk dat je af en toe geen vlees eet. Daarom raden wij aan om na iedere maand een visweek in te stellen. Een week waarin je louter vis eet.

Conclusie

Het biefstuk dieet is een globaal dieet. Het is simpel en zorgt voor snelle spieropbouw. Door de spieropbouw zal je automatisch meer vet verbranden. Zorg dat je wanneer je begint aan het biefstuk dieet minimaal een uur per dag sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *