gezond afvallen

Afvallen met Pillen

Afvallen Met Pillen: Werkt Het Of Niet?

Afvallen met pillen klinkt zo mooi: zonder moeite afvallen. Maar helaas, het is geen wondermiddel. Wel kan het je heel veel helpen bij het afvallen. Ik zal je uitleggen hoe het werkt en welke pillen je wel, en vooral niet moet gebruiken!

Waarom afvallen met pillen?

afvalpillen

Iedereen weet dat afvallen enorm moeilijk is. Het is nou eenmaal niet fijn om niet alles te kunnen eten en je in te spannen bij het sporten. En het ergste is dat het vaak niet eens lukt! Veel mensen willen het zichzelf makkelijker maken door afslankpillen te gebruiken. Als je de commercials op Tell Sell moet geloven kan je met afslankpillen zonder moeite afvallen, geweldig toch? Toch gaat het niet zo makkelijk.
Afvalpillen kunnen op twee manieren helpen. Ze kunnen de vetverbanding stimuleren, of ze kunnen een toevoeging zijn op je dieet. Beide manieren zijn positief, maar met de pillen alleen zal je dus niet afvallen. Je moet ze daarom combineren met een gezondere leefstijl, of een ander dieet.

Hieronder vertel ik waar je op moet letten als je pillen wil gebruiken om af te vallen, en welke pillen het best werken. Er zijn honderden aanbieders die allemaal iets anders zeggen, dus laat je niet gek maken!

Welke Pillen Werken?

Met die grote hoeveelheid aanbieders, is het moeilijk om te weten welke pillen wel en niet werken. Hieronder staat een klein lijstje van pillen waarvan we zeker weten dat ze werken.

sunwell


Sunwell Afslank – 90 Capsules
Deze afslankpillen zijn een goed middel bij het afvallen. Ze bevatten namelijk appelazijn, lecithine en kelp. Appelazijn heeft veel positieve effecten, de belangrijkste voor jou is het stimuleren van de vetverbranding. Lecithine heeft een direct verband met je cholesterolgehalte. Voor een gezond cholesterol is het dus goed om licithine binnen te krijgen. Kelp wordt gemaakt van zeewier en stimuleert ook de vetverbranding. Deze drie ingrediënten maken de Sunwell Afslankcapsules een geweldige toevoeging aan uw dieet. Door elke dag een capsule te slikken wordt het afvallen een stuk makkelijker. Je kan hetzelfde afvallen, maar met minder moeite. In één potje zitten 90 capsules waarmee je drie maanden vooruit kunt, waardoor deze kuur maar drie euro per maand kost. Door op de afbeelding of de link te klikken ga je naar bol.com, waar deze capsules verkocht worden.

afvalpillen


NuSlank X-Trine Capsules
Het belangrijkste ingrediënt van deze capsules is bromelaïne. Een spijsverteringsenzym dat de spijsvertering en stofwisseling op gang brengt. Met een hoge stofwisseling verteer je je eten sneller. Er zal daarom minder als vet opgeslagen worden. Ook zit er een mix van wat andere ingrediënten hebben, die de vetverbranding direct stimuleren en je meer energie geven. Vooral dat laatste vond ik fijn, omdat ik meer zin had om te sporten. Het kost ook minder energie om een moeilijk dieet te volgen in combinatie met deze pillen, waardoor het afvallen stukken makkelijker wordt. Met één potje kan je twee maanden vooruit, dus ook deze capsules zijn niet bepaald duur. De X-Trine capsules zijn mijn favoriet, dus ik raad je aan ze een keer te proberen. Als je op de afbeelding of op de link klikt ga je naar bol.com, die de pillen verkoopt.

Voordelen Van Afvallen Met PillenDe meeste mensen die willen afvallen gebruiken een dieet of gaan meer sporten. Dat werkt natuurlijk goed, maar kost wel veel moeite. Het grootste voordeel van afvallen met pillen is daarom voor mij dat het zo weinig moeite kost. Het enige wat je hoeft te doen is zo’n pil per dag slikken, en het afvallen gaat sneller!

Een ander voordeel is dat het relatief goedkoop is. Ik heb een keer shakes geprobeerd om mee af te vallen, maar dat was enorm duur. Zeker omdat je van tevoren niet zeker weet of een pillenkuur werkt, is het fijn dat het maar een paar euro kost.

Wat ook fijn is aan op deze manier afvallen, is dat je precies weet waarmee je bezig bent. De fabrikanten van de voedingssupplementen zijn allemaal namelijk verplicht aan te geven wat alle ingrediënten zijn. Zo heb je zelf in de hand wat je wel en niet binnenkrijgt. Bij veel afvalprogramma’s is het moeilijk om er achter te komen wat er precies aan voedingsstoffen in zit.

Nadelen van Afvallen Met PillenEen veelgehoord nadeel is dat een kuur van pillen geen complete kuur is. Door alleen deze pillen te slikken zal je niet genoeg afvallen. Bedenk dat er geen wondermiddelen bestaan en dat afvallen altijd moeite zal kosten. Een pillenkuur werkt namelijk alleen in combinatie met een gezondere leefstijl.

Mensen die een kuur doen hebben vaak te veel het idee dat ze goed bezig zijn. Daardoor staan ze zichzelf toe om meer te eten. Iedereen kent het wel: omdat je denkt dat je goed bezig bent neem je een extra koekje. Daar ligt dus wel een valkuil bij deze manier van afvallen.

Tot slot bestaan er pillenkuren die niet helemaal veilig zijn. Veel mensen zijn bang dat het schadelijke effecten kan hebben. De kuren op deze pagina zijn gelukkig onschadelijk. Het feit dat ze op bol.com verkocht worden zegt gelukkig ook al veel.

1 thought on “Afvallen met Pillen”

  1. Dana says:

    Ik ben wel erg beniewd naar de ananas capsules. Nooit gedacht dat ananas zo gezond was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *