goed afvallen

Afvallen schoenen

Schoenen om af te vallen


Welke schoenen u draagt kan een groot verschil maken voor hoeveel u afvalt. Wij zetten op een rijtje welke schoenen het best zijn, hoe ze werken, en welke u het beste kunt kopen (als u ze koopt).

Hoe val je af door schoenen?


Door de vorm van de schoenen, de ShapeUps, worden de kuiten en bovenbenen getraind. Spieren verbranden de meeste calorieën, ook als u ze niet aan het trainen bent. Het is dus erg handig om gespierd te zijn als u vet wil verbranden, want het kan betekenen dat u zonder iets te doen, toch afvalt. De beenspieren zijn de grootste spiergroep in het lichaam. Als puur naar de vetverbranding gekeken wordt, is het daarom het meest efficiënt om de beenspieren te trainen. De ShapeUp schoenen kunnen u dus helpen bij het afvallen. Als u niet van lopen houdt, kunt u misschien beter gaan skeeleren.

Hoe gebruik je de schoenen?

Eigenlijk spreekt het allemaal voor zich. Het enige wat u hoeft te doen is rond lopen. Dat kan door rustig te wandelen, of te rennen. De keus is aan u. Als u elke dag een kwartiertje loopt, zal u al veel verschil merken. Wij raden dan ook zeker aan om proberen te afvallen met deze schoenen. Veel mensen vinden het vervelend dat sporten zo veel tijd kost. Logisch natuurlijk. Als u weinig tijd heeft, kunt u de ShapeUps ook in huis, of op het werk gebruiken. Doe ze aan tijdens het stofzuigen, of als u boodschappen gaat doen. Omdat u vrijwel niet moe wordt van de ShapeUps, merkt het verschil nauwelijks, maar die kleine kwartiertjes tellen op natuurlijk. Bedenk wel dat de schoenen alleen voor de meeste mensen niet genoeg zijn om af te vallen. De schoenen kunnen het beste gebruikt worden in combinatie met een goed dieet (hieronder een lijst van goede diëten).

Afvallen met de schoenen, of schoenen naar het afval?

De vraag is natuurlijk, of de schoenen het waard zijn. De kosten zijn rond de 100 euro, niet veel duurder dan andere, goede sportschoenen. Zelfs als de schoenen vrijwel niet zouden werken, is het nog steeds mooi meegenomen voor zo een klein verschil in de prijs. De fabrikant belooft dat de schoenen uw leven zullen veranderen, misschien heeft u de reclames wel gezien. In die laatste belofte geloven we niet, maar het is zeker de moeite waard om te proberen. Het hele concept van afvallen met schoenen is sowieso leuk omdat het zo weinig moeite kost.

Conclusie

Wij denken dat we wel kunnen zeggen dat de schoenen een aanrader zijn. Ze werken prima, voor een redelijke prijs. Wij zelf verkopen de schoenen niet, we schrijven dit dus niet om er zelf een slaatje uit te slaan, en de review is eerlijk. Veel resellers van de ShapeUps hebben ook een ruime garantie termijn. Stel dat u niet tevreden zou zijn, kunt u ze altijd nog omruilen. Kortom, probeer afvallen met schoenen, en boek die mooie resultaten.

Hieronder nog wat suggesties voor diëten die goed zijn in combinatie met de afvalschoenen:

Caveman dieet, Cambridge dieet, Appelazijn, Citroendieet, Ei dieet, Ananas dieet.

1 thought on “Afvallen schoenen”

  1. Amrita Kasi says:

    Hoe kan ik bestellen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *