echt afvallen

Afvallen met de Wii

Spelen op de Wii én afvallen


Wii Fit is erop gericht u te helpen met afvallen! De vraag is natuurlijk of het wel echt werkt. Wij leggen uit wat de voor- en nadelen zijn van de Wii. Lees hier waarom u wel of niet moet kiezen voor sporten met Wii Fit. 

Hoe werkt de Wii?


Het is u ondertussen vast duidelijk dat u, om af te vallen, in beweging zal moeten komen. Er zijn natuurlijk veel manieren om dat te doen, en Wii Fit is er één van. Voor de leken onder ons, even een korte uitleg over Wii Fit. De Wii is een spelcomputer die, door middel van “afstandsbedieningen” uw bewegingen registreert. Er zijn verschillende spellen voor mogelijk, van schietspellen tot race-spellen. Wii Fit is een van die spellen, speciaal om bewegen makkelijker en leuker te maken. U moet gaan staan op een zogeheten “balance board”, die registreert hoe u beweegt. De Wii houdt een sportdagboek, compleet met vooruitgang in gewicht en conditie, voor u bij. Klinkt ideaal, maar er zijn nadelen aan verbonden. Lees hieronder wat de voor- en nadelen zijn van afvallen met de Wii.

Hoe helpt de Wii u?Het grootste nadeel van afvallen met de Wii is wellicht dat het redelijk aan de prijs is. Toen de Wii net uit was, kostte hij honderden euro’s. Inmiddels is de prijs enorm gedaald, de goedkoopste varianten vindt u al voor ongeveer 150 euro. De Wii vervangt natuurlijk de sportschool. Veel sportscholen rekenen makkelijk dertig euro per maand voor een abonnement. Dat betekent dat je elk jaar ongeveer 200 euro bespaart door een Wii aan te schaffen. Aan het begin een grote uitgave, maar u haalt het er makkelijk uit. Het grootste voordeel vinden wij dat de Wii precies uw voortgang bijhoudt. Het motiveert enorm om te zien hoeveel u al heeft gedaan de afgelopen dagen. Het wordt daardoor makkelijker uw doelen te bereiken. Wij durven met zekerheid te zeggen dat Wii Sport, natuurlijk in combinatie met gezond eten, wonderen doet voor uw gezondheid! [bol_product_links block_id=”bol_50f51e176555e_selected-products” products=”1004004011696097″ name=”Wii Console” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”FFFFFF” width=”300″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]Hier vindt u een link naar de Wii Console. Als ze u niet bevallen kunt u ze gewoon weer omruilen, en er zijn geen verzendkosten! Wij raden u aan om het uit te proberen. U bespaart er geld mee, sporten wordt leuker en u heeft beter zicht op uw resultaten. De Wii heeft miljoenen mensen al geholpen met afvallen, u kunt daar een van worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *