TIPS OM EFFECTIEF AF TE VALLEN

Op echt-afvallen.nl staan allerlei goede diëten, voedingstips en manieren om te sporten. Maar dit is vaak niet genoeg voor het afslanken. Er zijn ook nog een aantal dingen waar je op moet letten als je effectief wil zijn in je missie van afvallen. 

Denk hierbij aan kleine gewoontjes die je in je leven kan opbouwen. Of manieren om meer motivatie bij het afvallen. Want geef toe, zomaar een dieet volgen is niet altijd genoeg. 

De meeste mensen proberen heel veel dingen om af te vallen maar zijn hierin niet meteen succesvol. Onder de categorie “algemene tips” vind je je informatie over dat soort problemen. 

Dat zijn allemaal tips die niet per se onder een van de andere categorien passen, maar die wel heel belangrijk zijn om gewicht kwijt te raken.

Hier onder vind je een overzicht van tips die onze bezoekers het best vonden. Als je niet op zoek bent naar specifieke tips voor afvallen is het een goed idee om hier eens doorheen te kijken. 

Misschien vind je wel de gouden tip die jou helpt om eindelijk die kilo’s kwijt te raken! Als je zelf nog tips hebt kan je ook een reactie achterlaten.

gezond afvallen

Is het verstandig om af te vallen terwijl je diarree hebt? Belangrijk om te weten, want sommige diëten zullen je spijsvertering flink in de war schoppen.

Tips voor een slanker gezicht. Want wat heb je aan die sexy buikspieren als er nog een dik gezicht boven zit? Aan de slag met deze handige tips voor afvallen in je gezicht dus!

Is het makkelijker of moeilijker afvallen in de kou? Kan je afslanken door het koud te hebben? Antwoord op deze en andere vragen vind je in dit artikel!