Afvallen Benen

Afvallen Benen

Mooie slank benen doch gespierde benen is natuurlijk iets dat iedereen ambieert. Nu is deze eigenschap makkelijker te bereiken dan u dankt. Wanneer u weet afvallen in uw benen is een combinatie van goede voeding en krachttraining erg belangrijk. Hieronder geven wij u de beste tips om uw benen te laten afvallen.

Krachttraining

De beenspieren zijn de grootste spiergroep van het menselijk lichaam. Dit is dus ook de spiergroep die de meeste calorieën verbruikt en het meeste vet verbrandt. Door deze spieren te trainen zult u dus niet alleen gespierdere benen krijgen, dit is ook de snelste manier om calorieën te verbranden. Want hoe groter de spieren, hoe meer calorieën ze verbruiken. En sinds u eerder uur overdag wel even rondloopt, kunt u zelf bedenken hoeveel dit kan schelen.

Het trainen van de beenspieren

De beenspieren kunt u op vele manieren trainen. Wanneer u naast het trainen van de spieren ook wilt afvallen, is het aan te raden om te gaan hardlopen of fietsen. Dit zijn de twee vormen van cardio waarmee u ook de beenspieren traint. Waardoor u kunt afvallen benen.

Fietsen
U kunt op vele manieren fietsen, op de hometrainer thuis of op de racefiets buiten. Wanneer u gebruikmaakt van een hometrainer, stel dan interval training in. Dit is een trainingsroutine die de beenspieren snel laat groeien. Daarnaast zult u door de cardio oefening extra vet verliezen in uw benen.

Voeding
Zoals geldt voor alle spieren, zonder rust en eiwitten groeien ze niet. Wanneer u uw spieren traint komen er allemaal kleine scheurtjes in uw spieren. Dit gevoel ervaart u als spierpijn. Wanneer u vervolgens eiwitten binnenkrijgt, gaan de eiwitten in deze scheurtjes zitten en zorgen ervoor dat de spieren herstellen en groeien. Dus wanneer u vet in uw benen wilt verliezen is het belangrijk dat u na het sporten goed eet. Eiwitten zitten in vis, vlees, yoghurt eieren en ga zo maar door. Dus onthoud dat wanneer u wilt afvallen bij uw benen, u ervoor moet zorgen dat u voldoende eiwitten binnenkrijgt. Waardoor de spieren herstellen en groeien en vervolgens meer vet zullen verbranden. Bovendien ziet het er mooier en natuurlijker uit wanneer u gespierde benen heeft.

Kleding
Afvallen in uw bovenbenen is natuurlijk geweldig. Het ziet er beter uit en u zult zich er een stuk zelfverzekerder door voelen, wanneer u mooie benen heeft. Vergeet daarentegen niet dat kleren de man maken. Een goed passende broek of legging doet wonderen voor de vorm. Dus wanneer u dunne benen wilt, is het niet alleen belangrijk dat doet aan afvallen in uw benen, maar ook dat u zich ernaar kleedt.

Squats
De perfecte oefening voor mooie getrainde benen, is het doen van squats. Deze oefening zorgt er niet alleen voor dat uw benen gespierder worden, het zorgt er ook dat eventuele vetbultjes op uw bovenbenen sneller verdwijnen. Dus wilt u uw benen snel trainen, doe squats!

Afvallen in het algemeen
Als u wilt dat uw benen gewicht verliezen, zult u ervoor moeten zorgen dat u door uw hele lichaam gewicht verliest. Dan zullen uw benen vanzelf ook slanker worden. Dit bereikt u door veel te sporten en gezond te eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *