Afvallen met seks

AFVALLEN MET SEKS

Het hebben van seks blijkt nog gezonder te zijn dan men al dacht. Seks maakt blij, en kan meer helpen bij het afvallen dan alleen het verbranden van calorieën. Benieuwd op welke vier manieren seks helpt met afvallen? Lees het hier.

Per potje seks verbrandt u ongeveer 200 calorieën. Uiteraard verschilt het per keer, maar 200 calorieën is een goed gemiddelde. Als u drie keer in de week seks heeft, kunt u elke week een Big Mac eten en nog steeds niet aankomen. In de sportschool kunt u stoppen als u moe wordt, in bed stop je veel minder snel als je moe wordt. Zonder dat het extra moeite kost, heeft u plotsklaps meer uithoudingsvermogen.

Klik op het plaatje hier rechts om Tease & Please te spelen. Dat is een spannend spel waarmee je zeker weet dat je kan afslanken op de allerleukste manier: door seks te hebben. Als je op het plaatje klikt zie je meer informatie over hoe het werkt en de mogelijkheid om het te kopen op bol.com. Een echte aanrader. Zelfs als je niet wil afvallen maar gewoon zin hebt in een leuk spel met een leuk persoon.

De meeste mensen komen aan omdat ze emotionele eters zijn. Bij hevige schommelingen van emotie beginnen zij met overmatig eten. Voor emotionele eters is het altijd moeilijk zichzelf in de hand te houden. Het hebben van seks kan hier een rol in spelen. Zin in eten en zin in seks wordt geregeld in hetzelfde deel van de hersenen. Dat zorgt ervoor dat u minder zin krijgt in eten als u seks heeft gehad, en minder zin in seks als u heeft gegeten. Door vaak seks te hebben verbrandt u dus niet alleen meer calorieën, maar heeft u ook minder honger!

Voor bovengenoemde emotionele eters helpt seks op nog een manier. Er is namelijk veelvuldig bewezen dat het hebben van seks je humeur verbetert. Het zal dan minder voorkomen dat u uit verdriet een hapje erbij pakt. Uiteindelijk zult u dus minder calorieën binnen krijgen en afvallen!

Dus probeer snel Tease & Please!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *