Voeding

Voeding

U komt aan omdat u meer voedingsstoffen binnenkrijgt dan dat u verbrandt. Je kan dus minder aankomen door minder voedingsstoffen binnen te krijgen. Wees niet bang, een crashdieet of andere radicale veranderingen zijn niet nodig. Afslanken terwijl u lekker eet is heel goed mogelijk!
Vrouw met paprika


U denkt misschien dat u dik wordt doordat u veel eet. Fout. U komt aan omdat u ongezond eet. Hoeveelheid kan daar los van staan. Eet u elke dag borden vol met sla of eet u te vet, te calorierijk? Waarschijnlijk het laatste. Het feit dat uw voeding ongezond is, is de basis van het aankomen, de hoeveelheid is slechts een versterkende factor. Snoepen is veel lekkerder dan gezond eten. Dat is de reden dat u het doet, nietwaar? Gelukkig is er een manier om lekker te blijven eten, en toch die kilo’s kwijt te raken. Het klinkt als een aanbieding voor een goedkoop dieet, maar het is de waarheid. Zolang u let op een bepaald aantal factoren, krijgt u minder calorieën binnen, zonder dat u het merkt of dat u honger heeft. Benieuwd? Lees snel verder om erachter te komen wat het “geheim” is.

Blije vrouwEr zijn veel manieren om het aantal calorieën dat u binnenkrijgt te beperken. Een van deze manieren is door goed op verpakkingen te kijken. Daardoor wordt u bewuster van wat er in producten zit die u eet. Zonder het te merken zult u daardoor bewuster gaan eten. Misschien let u weleens op keurmerken die in supermarkten te vinden zijn. Voorbeelden zijn de “EKO”, “Ik kies bewust” en “het gezonde klavertje” keurmerken. Helaas kunt u niet altijd op deze keurmerken vertrouwen. Lees goed wat voorwaarden zijn van elk keurmerk. Het “ik kies bewust” keurmerk wordt alleen toegekend aan producten van Unilever. Het is dus niet alleen een graadmeter voor gezondheid, maar in grote mate een machtig marketinginstrument. Uiteraard kunt door zelf na te blijven denken, door bijvoorbeeld de ingrediënten te bekijken, een hoop narigheid voorkomen.Het letten op verpakkingen van producten is slechts een van de vele tips die u hier kunt vinden. Meer tips over voeding vindt u onder tussendoortjes en frisdrank.

Ook op de “extra tips” pagina staan veel tips over voeding. Bijvoorbeeld over hoe u gemakkelijk kunt afvallen met yoghurt.

 

3 Comments

  1. betreft eigenschappen van hooemnrn zit er zeker een kern van waarheid in. Maar deze kennis is pas het begin (kennis van een kankercel biedt ook nog geen oplossing). Om een gezonde voeding en een voeding om vetmassa te verliezen enkel hierop te baseren en andere diebten te bekritiseren lijkt mij niet te verdedigen. Daarmee vind ik het niet alleen onhandig en incompleet verwoord, maar ook nog, wat erger is, onjuist.

  2. Ruim 3 maanden gdeleen ben ik begonnen met dit programma. Het is mij heel goed bevallen, ruim 10 kilo kwijt, ik voel me een stuk fitter en het is heel goed vol te houden. Maar het belangrijkste is dat mijn suikergehalte die te hoog was terug is van 7.3 naar 5.6. En daar ben ik super blij mee.Miin voedingsgwoonte heb ik aangepast door meer fruit te eten en niet meer zoveel te snaaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current day month ye@r *